Termeni si conditii

Folosirea site-ului www.mirada.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos:

SC MIRADA CONSTRUCT SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Orice utilizator are posibilitatea de a sterge datele personale furnizate in baza de date a firmei.

SC MIRADA CONSTRUCT SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza colaborarea cu clientii care manifesta comportament si limbaj neadecvat sau clienti care au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Datele personale ale clientilor se vor retine si se vor folosi in scopul informarii acestora privind situatia contului, evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sunt valabile 7 zile, din momentul confirmarii acestora.

Reducerile comerciale si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.
Pentru achizitionarea produselor care se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului. In cazul in care clientul renunta la comanda, clientul pierde 10% din valoarea comenzii.

Produsele comercializate prin intermediul www.mirada.ro sunt noi, ambalate si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul.

Site-ul www.mirada.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate sunt corecte sau actualizate, iar serviciile oferite pe acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Clientii sunt rugati sa verifice corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit, accesand link-ul indicat.

Preturile, ofertele, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia dumneavoastra cu SC MIRADA CONSTRUCT SRL. Pentru informatii suplimentare despre produse, clientii pot apela la formularele de contact furnizate pe site.